Wie ben ik

Ik ben Mirjam van Droffelaar – Lemmers. 51 jaar jong en woon  met man Ronny, bonuszoon van 8 en al onze dieren in het mooie Heerde.

Handwerken is een ware passie voor mij. Mijn oma leerde mij al jong breien en haken en die passie is nooit meer overgegaan.  Omdat ik veel over het breien en haken wilde leren, heb ik veel workshops gevolgd en heb ik bij de Amsterdamse steek de cursussen haute couture breien deel 1, 2, en 3 gevolgd. Deze cursussen is breien op hoog niveau.

Ook heb ik verschillende cursussen op het gebied van borduren gedaan. De tijd is nu rijp om meer met deze handwerkpassie te doen.

Wij zijn grote dierenvrienden en hebben 2 border collies Dusty en Timmy, vissen, cavia’s, konijnen, hamsters, chinchilla’s, eekhoorns, landschildpadden, verschillende soorten schapen, land geiten, pony’s en 3 koeien. Onze dieren hebben bij ons een heerlijk dierenleven.

Molenkampweg 26
8181 CC Heerde

Benieuwd naar leuke voorbeelden?