Workshop agenda

In het najaar starten we weer met de diverse workshops. Data en tijdstippen volgen zo spoedig mogelijk.

Cursus haken voor beginners in drie delen:
Tijdens deze cursus leer je alle basissteken zoals lossen, halve vasten, stokjes, hoe een cirkel gemaakt kan worden en patroon lezen.
Heb je dit onder de knie dan kun je van alles maken.
Kosten cursus €45,00 incl. een bol wol naar keuze  en een ergonomische haaknaald zodat je thuis verder kunt oefenen.

Eendaagse Workshop beginners:
Is een cursus te lang voor je of wil je gewoon in één dag de basis van het haken leren, dan is deze workshop wat voor jou!!
De workshop is van 10.00 tot 16.00 en kost €50.00 incl. bol garen en haaknaald. Deze workshop wordt in overleg gegeven en een eenvoudige lunch is hierbij inbegrepen.

Eendaagse Workshop haken voor gevorderden:
Je hebt het haakvirus te pakken en nu wil je meer. In deze workshop van een dagdeel leer je een aantal nieuwe steken, zodat je volop kunt variëren in je haakwerk.
Je kunt ook aangeven waar je vast loopt bij de patronen of welke steek je nog niet goed onder de knie hebt. Ook leer ik je de magic loop.
Deze workshop is inclusief een ergonomische haaknaald en een bol wol naar keuze.
Kosten workshop € 25,00 pp

Eendaagse Workshop granny squares haken
Wie kent ze niet de gekleurde vierkantjes! En wat je allemaal van maken kunt!! Een deken, een kussen, een tas, een dekje voor je keukenstoel.
Bij deze workshop leer je aan de hand van een patroon diverse granny squares uit te werken. Basis kennis van het haken is gewenst.
De cursus is inclusief een ergonomische haaknaald en een bol  wol naar keuze.
Kosten workshop € 25.00

Eendaagse Workshop amigurumi haken
Amigurumie is een japanse haaktechniek. Amigurumie’s zijn gehaakte knuffeldiertjes en menselijke figuurtjes die bekend staan om hun schattige uiterlijk. Het haken van amigurumie is een hype en ze zijn leuk om maken! Tijdens deze workshop leer je de tips en technieken die het haken van amigurumie leuker maakt en leidt tot een prachtig resultaat. Je het de basiskennis van het haken onder de knie. Het haken van een amigurumie kost tijd, je zult je werk deze workshop niet af krijgen, maar je krijgt voldoende kennis mee om thuis verder te gaan.
De workshop is inclusief een ergonomische haaknaald en een bol wol naar keuze. Basiskennis van het haken is gewenst.
Kosten workshop  €25.00

Eendaagse workshop ripple haken (zigzag haken)
In deze workshop leer je zigzag haken. Het minderen en meerderen wordt uitgelegd, het patroon leer je lezen en je gaat aan de slag met een proeflapje. Je hebt de basiskennis van het haken onder de knie, dan is deze workshop een leuke aanvulling.  De cursus is inclusief een ergonomische haaknaald en 2 bollen wol. Kosten workshop € 25.00

Meer informatie, neem dan contact met ons op. Tel. 06-51976329. Wij verzorgen ook specifieke maatwerk workshops of trainingen, dit gebaseerd op een bepaalde techniek of creatieve onderwerp.
Inschrijven >>Maatwerk workshop >>  Recenties >>